READY STOCK ; HANDBAGS GRADE SUPER A (1:1) ; HERMES ; LOUIS VUITTON ; GUCCI ; PRADA ; CHRISTIAN DIOR ; FURLA ; BURBERRY ; LV DAMIER CANVAS ; MUI MUI ; CHANEL ; CELINE ; ORDER FORM ; HOME ; SKIM ANSURAN ; CATALOGUE LV ; SOLD ITEMS

=============================================

T E R K I N I !!!

Terkini kami ada menjual beg " The Latest Highest Grade" yg dipanggil "Boutique Grade ( BG )". Memang puas hati membelinya, exactly macam yg original dari Boutique. Gred BG sangat susah utk didapati. Sesiapa yg berminat sila email ke ratustyle966@ymail.com


**Comes with gift box, gift bag, card, booklet, dustbag and has serial number which matches authenticity card :)


**Only for Chanel and Dior

Just as a Boutique Grade 'BG' a perfect reflection, our Boutique Grade 'BG' handbags are virtually identical to the originals. We use exactly the same materials and painstaking construction processes as original, so that every tiny detail is reproduced with uncompromising accuracy. Fashioned out of luxury imported Italian leather that rivals the quality of genuine Chanel, LV, Dior, Prada, Burberry etc leathers. Truly superior quality - almost indistinguishable from the originals!


============================================

CLOSING DATE FOR PRE - ORDER :

EVERY THURSDAY (10pm)

*Semua order adalah pre-order.

**Prices are subject to change without notice.

Please email to: ratustyle966@ymail.com

Harga akan berubah tanpa sebarang notis. Harap maklum.
Sila email to: ratustyle966@ymail.com

===========================================

PERHATIAN LADIES!!!

Kepada pelanggan yg disayangi,
semua pembelian you all akan
diRAHSIAkan :) TQvm.

All purchaser identity are strictly
confidential.
So, do your shopping with Freedom
and confidence...lalalala





Assalamualaikum and Hi ladies!!

Just nak WARNING uolls, janganlah confirm order last minute . Bila tiba hari khamis semua org kelam -kabut baru nak bank in duit, confirm order...pening akak dibuatnya...hehehe

One more, sekarang ni my order kadang2 sampai 400-450 bags per week and i rasa i cuma nak ambil order hanya utk 350 biji aje per week..so sapa cepat dia boleh masuk batch minggu tu, sapa lambat terpaksa tunggu next week yea :P


"Tarikh Tutup Order Setiap Hari Khamis"

Closing date every Thursday(10pm)


To Order please email us:

ratustyle966@ymail.com

LATEST NEWS

Monday

Home

"TQ SO MUCH FOR SUPPORT ME UNTIL TODAY."


Dear Ladies n Gent,
Mulai hari ni you all akan dapat receipt ori mcm kat atas tu.
Dengan nama you all kat receipt tu...
Hanya untuk beg gred 1:1 sahaja ye :)
------------------------------------------------------------------------------------------------
Kami menjual hanya handbag yang berkualiti tinggi iaitu kualiti Super A (1:1).
Handbag ini semuanya dibuat daripada kulit asli.
Dan rekaannya 99% - 99.9% hampir sama dengan yang ori.

contact : CLICK HERE

Selamat menjamu mata dan kalau dah berkenan cepat2 order :))
____________________________________________________________

The Quality Of Our Handbags
Super A (1:1)
All our bags are made with the same materials used by the designers themselves.

Louis Vuitton: Canvas or Denim and the trim is oxidizing cow hide leather
Chanel : Lamb Skin leather
Balenciaga : Calf skin leather
Fendi: : Genuine Crocodile or Nappa leather
Chloe: : Calf Skin leather
Hermes: : Scratch resistant soft Togo Leather (Baby Bull leather) or
Porosus Crocodile (baby croc with smaller scales)

Grade Super A/1:1/ 100% mirror image handbag is a handbag which exactly look like the 'authentic/original' one. It has same materials(genuine leather) and correct markings as same as the 'authentic' handbag. Usually, metal hardware is made of silver or brass with high polished finishing. It also has weight and feel just look like the 'authentic' handbag. It does come with tag, authenticity card, care booklet and dust bag.

Grade 1:1  is 99% close to original, 
BUT
please DO NOT expect 100% otherwise it would be an original one..tq
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

SHARING IS CARING:)

Ramai yang bertanya, " Betul ke LV Super A tu tukar color? "

Sedikit pengetahuan tentang handbag LV Super A/1:1/ 100% mirror image. Bahagian yg dibuat drp kulit tu akan berubah warna sedikit demi sedikit menjadi semakin gelap dan cantik.
Sama seperti LV ori:)



Hope semua org dah dapat jawapannye...Luv u all:)


*Semua order adalah pre-order.
**Prices are subject to change without notice.
Please email to: ratustyle966@ymail.com

Harga akan berubah tanpa sebarang notis. Harap maklum.
Sila email to: ratustyle966@ymail.com




Thursday

SOLD ITEMS


SOLD  ITEMS

Boutique  Grade

* The Lastest Highest Grade 
Lebih cantik and puas hati :)

More Boutique Grade yg dibeli oleh 
kawan-kawan kita :)

Sesiapa yg nak join The Boutique Grade Club
boleh email to 
ratustyle966@ymail.com






































Monday

LATEST NEWS


IMPORTANT  NOTICE

Assalamualaikum and Hi Ladies and Gentlemen,

Akak akan outstation sekali lagi pada 15.3.14 sehingga 31.3.14 atas urusan kerja.
So sesiapa yg nak order beg baik cepat order sebelum akak terbang...
Order di terima setiap minggu seperti biasa sehingga 14.3.2014 sahaja, okay :)
So tunggu apa lagi, cepatlah order...jangan sampai beg yg berkenan tu HABIS pulak..hehe

Look forward to serve you all soon ;)

Thanks

Friday

LATEST NEWS

Assalamualaikum and Hi Ladies and Gentlemen,
Alhamdulillah setelah bekerja keras akhirnya kami telah berjaya mengepos semua beg 
sebanyak 1096 biji kepada semua dealers and customes.
Beg2 telah di poslaju pada Khamis dan Jumaat.
Semua tracking number telah kami email, so please check your inbox or spam.

Thank you so much for your patience and understanding ;)

* Cuma tinggal 3 biji beg yg belum dipos...
  2 sebab outstation, satu lagi belum habis bayar

Thursday

LATEST NEWS

Thank you for your patience


Assalamualaikum and Hi Ladies and Gentlemen,
Alhamdulillah sebanyak 699 biji beg telah sampai ke tangan kami petang semalam,
setelah 'delay' lebih seminggu.
Masih ada separuh lagi parcel yg belum sampai, mungkin petang ini kami akan menerimanya.
Harap semua dapat bersabar kerana kami sedang bekerja keras untuk 'sorting all the bags' supaya dapat mengeposnya secepat mungkin kepada tuan masing2.

Thank you for your patience, dear all :)

* kami terpaksa ambil cuti kecemasan, sori boss...hehe

Wednesday

SOLD ITEMS


SOLD  ITEMS
Boutique  Grade 

* The Lastest Highest Grade 
Lebih cantik and puas hati :)

Salam and Hi Ladies, ni semua beg2 BOUTIQUE  GRADE yg di beli oleh kawan2 you all and my LOVELY  Customers.
ENJOYYYYY :)
dan kalau nak order juz email me at
ratustyle966@ymail.com
















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...