TESTIMONIAL ; READY STOCK ; BOUTIQUE GRADE ; HANDBAGS GRADE 1:1 ; HERMES ; LOUIS VUITTON ; GUCCI ; PRADA ; CHRISTIAN DIOR ; FURLA ; BURBERRY ; LV DAMIER CANVAS ; MUI MUI ; CHANEL ; CELINE ; ORDER FORM ; HOME ; SKIM ANSURAN ; CATALOGUE LV ; SOLD ITEMS

=============================================



==================================================

T E R K I N I !!!

Terkini kami ada menjual beg " The Latest Highest Grade" yg dipanggil "Boutique Grade ( BG )". Memang puas hati membelinya, exactly macam yg original dari Boutique. Gred BG sangat susah utk didapati. Sesiapa yg berminat sila email ke ratustyle966@ymail.com


**Comes with gift box, gift bag, card, booklet, dustbag and has serial number which matches authenticity card :)


**Only for Chanel and Dior

Just as a Boutique Grade 'BG' a perfect reflection, our Boutique Grade 'BG' handbags are virtually identical to the originals. We use exactly the same materials and painstaking construction processes as original, so that every tiny detail is reproduced with uncompromising accuracy. Fashioned out of luxury imported Italian leather that rivals the quality of genuine Chanel, LV, Dior, Prada, Burberry etc leathers. Truly superior quality - almost indistinguishable from the originals!


============================================

CLOSING DATE FOR PRE - ORDER :

EVERY THURSDAY (10pm)

*Semua order adalah pre-order.

**Prices are subject to change without notice.

Please email to: ratustyle966@ymail.com

Harga akan berubah tanpa sebarang notis. Harap maklum.
Sila email to: ratustyle966@ymail.com

===========================================

PERHATIAN LADIES!!!

Kepada pelanggan yg disayangi,
semua pembelian you all akan
diRAHSIAkan :) TQvm.

All purchaser identity are strictly
confidential.
So, do your shopping with Freedom
and confidence...lalalala





Assalamualaikum and Hi ladies!!

Just nak WARNING uolls, janganlah confirm order last minute . Bila tiba hari khamis semua org kelam -kabut baru nak bank in duit, confirm order...pening akak dibuatnya...hehehe

One more, sekarang ni my order kadang2 sampai 400-450 bags per week and i rasa i cuma nak ambil order hanya utk 350 biji aje per week..so sapa cepat dia boleh masuk batch minggu tu, sapa lambat terpaksa tunggu next week yea :P


"Tarikh Tutup Order Setiap Hari Khamis"

Closing date every Thursday(10pm)


To Order please email us:

ratustyle966@ymail.com

LATEST NEWS

Monday

Home

"TQ SO MUCH FOR SUPPORT ME UNTIL TODAY."


Dear Ladies n Gent,
Mulai hari ni you all akan dapat receipt ori mcm kat atas tu.
Dengan nama you all kat receipt tu...
Hanya untuk beg Boutique Grade dan  Grade 1:1 sahaja yea :)

Kami menjual hanya handbag yang berkualiti tinggi iaitu 
Boutique Grade dan Grade 1:1.
Handbag ini semuanya dibuat daripada kulit asli.
Dan rekaannya 99% - 99.9% hampir sama dengan yang ori.


Selamat menjamu mata dan kalau dah berkenan cepat2 order :))
____________________________________________________________

The Quality Of Our Handbags
Grade 1:1
All our bags are made with the same materials used by the designers themselves.

Louis Vuitton: Canvas or Denim and the trim is oxidizing cow hide leather
Chanel : Lamb Skin leather
Balenciaga : Calf skin leather
Fendi: : Genuine Crocodile or Nappa leather
Chloe: : Calf Skin leather
Hermes: : Scratch resistant soft Togo Leather (Baby Bull leather) or
Porosus Crocodile (baby croc with smaller scales)

Grade Super A/1:1/ 100% mirror image handbag is a handbag which exactly look like the 'authentic/original' one. It has same materials(genuine leather) and correct markings as same as the 'authentic' handbag. Usually, metal hardware is made of silver or brass with high polished finishing. It also has weight and feel just look like the 'authentic' handbag. It does come with tag, authenticity card, care booklet and dust bag.

Grade 1:1  is 99% close to original, 
BUT
please DO NOT expect 100% otherwise it would be an original one..tq
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

SHARING IS CARING:)

Ramai yang bertanya, " Betul ke LV Super A tu tukar color? "

Sedikit pengetahuan tentang handbag LV Super A/1:1/ 100% mirror image. Bahagian yg dibuat drp kulit tu akan berubah warna sedikit demi sedikit menjadi semakin gelap dan cantik.
Sama seperti LV ori:)



Hope semua org dah dapat jawapannye...Luv u all:)


*Semua order adalah pre-order.
**Prices are subject to change without notice.
Please email to: ratustyle966@ymail.com

Harga akan berubah tanpa sebarang notis. Harap maklum.
Sila email to: ratustyle966@ymail.com




RAYA SALE 2015


RAYA SALE 2015

25.5.2015 - 31.5.2015
Hanya utk Grade 1:1

Untuk Order 
email : ratustyle966@ymail.com

Telegram : 017.5961422


1. Code Number
2. Color
3. Grade 1:1 or Boutique Grade 

Enjoy shopping yea :)

Mui Mui
RS2015-001




LV
RS2015-002




Balenciaga
RS2015-003




Chanel
RS2015-004




Prada
RS2015-005




Dior
RS2015-006




MCM
RS2015-007




Gucci
RS2015-008




Gucci
RS2015-009




Chanel
RS2015-0010




LV
RS2015-0011





Prada
RS2015-0012




Chanel
RS2015-0013




Fendi
RS2015-0014




Chloe
RS2015-0015




Balenciaga
RS2015-0016




Chanel
RS2015-0017



Burberry
RS2015-0018





Prada
RS2015-0019





Chanel
RS2015-0020



Balenciaga
RS2015-0021




Chloe
RS2015-0022




Prada
RS2015-0023




Chanel
RS2015-0024




LV
RS2015-0025




MCM
RS2015-0026




Prada
RS2015-0027




Prada
RS2015-0028




Mui Mui
RS2015-0029




Chanel
RS2015-0030




Chloe
RS2015-0031




Chanel
RS2015-0032




MCM
RS2015-0033




Chloe
RS2015-0034




MCM
RS2015-0035




LV
RS2015-0036




Givenchy
RS2015-0037




Gucci
RS2015-0038




LV
RS2015-0039




Gucci
RS2015-0040




Saturday

Raya Sale


RAYA  Pre-Order  SALE


Pelanggan yg dikasihi,

Jualan Murah adalah dari  25.5.2015 - 31.5.2015  atau  sehingga beg  yg di Offer HABIS.

*Yg mana terdahulu.

Thursday

Pre-Order Raya 2015


PENGUMUMAN


Kepada Semua Pelangan Yg DiSayangi,

Order utk Raya AidilFitri 2015 akan diTUTUP  pada 18.6.15

So please order cepat2. Jangan tunggu last minit baru nak order mcm tahun2 lepas.
Sesak nafas akak n The Geng. Nanti beg yg diminati dah habis, uollss jugak yg tidor tak lena.
Nangis tiap2 hari msg akak...huhuhu.

Order akan di SUBMIT setiap hari sebab sekarang terlalu banyak order yg kami 
dapat setiap hari. Maklumlah semua orang nak Beraya dgn BERGAYA...hehehe

Ok Selamat  Ber Shopping yeaaaa :)
Thanks

email : ratustyle966@ymail.com
telegaram : 0175961422
Sms : 0175961422

** Sesiapa  yg email or sms or telegram lebih dr 3 hari kalau kami tak reply please resend yea
kerana setiap hari kami mendapat msg yg beribu2 lemon jadi takut terlepas pandang....
Terima kasih atas kerjasama semua ;)



Friday

SOLD ITEMS


SOLD  ITEMS

Jom tengok apa yang my lovely customers and frens beli.
Semua adalah REAL pictures
Kalau ada yg berkenan boleh lah buat order sekarang yea.
Sesiapa yg nak beli beg2 utk Raya Aidil Fitri dah boleh buat order :)

Untuk Order 
email : ratustyle966@ymail.com

 : 017.5961422


1. Code Number
2. Color
3. Grade 1:1 or Boutique Grade 

Enjoy shopping yea :)

Thanks.





















































* There may be a slight difference in the tone of colors depending on the resolution of your monitor.
* Do note that there may be a 1-2cm difference in measurements depending on how the item is measured and workmanship.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...